• Inainte de a aplica pentru prima Data Unghii false, verifica daca ai anumite alergii. • Foloseste Manusi pentru a proteja unghiile atunci cand faci treburi casnice. INSA Ideal ar fi ca manichiura pentru Nunta sa o programezi cu o zi inainte. • Aplica zilnic ulei de Masline PE Unghii si cuticule pentru a le mentine hidratate. • Unghiile artificiale “Tin” en général doua saptamani, daca sunt intrétinute corespunzator. Revino la salon daca doresti sa le “innoiesti” sau sa le Dai Jos. • Nu indeparta unghiile artificiale acasa, smulgandu-le! RISTI sa deteriorezi unghia naturala. O opțiune populară pentru multe dintre mirese, manichiura clasică continuă să inspire și să primeze printre modelele de manichiură pentru Marele eveniment. Unghiile de dimensiune medie, acoperite de în nuanțe de Roz PAL, Nude sau Maro, se potrivesc cel mai bine cu o nuntă Care păstrează liniile clasice.

Chiar Dacă este un modèle de manichiură care nu IESE foarte bine în evidență, oferă unghiilor un aspect îngrijit și Pune în valoare ținuta. Modelele pentru Unghii pot ramane cele mentionner mai sus, INSA manichiura cu gel ofera posibilitatea unor MODELE Poutine mai curajoase, acest Tip de manichiura rezistand, dupa cum stiti, mai mult. Modelul français este unul simplu pentru brides si poate fi realizat in mai multe moduri, PE Langa cel clasic, drept sau Smiley. De exemplu Français-UL V Chevron poate fi realizat in nuante de Alb si GRI sau Alb, PE Lacul transparent. Si, daca tot am adus vorba de français, “français-UL inversat”, modelul semiluna este un Alt modèle idéal pentru brides si nu numai, care este la Moda inca din vremea faimoasei Dita von Teese. Ieși DIN tipare, evidențiază-ți stilul și spune “da” nonconformismului. Mireasa modernă își conturează ținuta printr-o Rochy cu o croială ieșită DIN comun, în nuanțe neobișnuite și accesorii în Culori electrice. Intră și tu în Sfera nonconformismului cu o manichiură în nuanțe îndrăznețe: Roșu, Grena, Roz sau Viu colorate. Pentru mine Frumos inseamna simplu, chiar si in Materie de manichiuri pentru mirese. Modèle Dantelat sau Unghii incarcate cu Pietre si alte chestii de genul eu nu mi-As face niciodata. O manichiura français simpla, impecabila mi-ar fi de ajuns.

Unghiile miresei reprezinta un detaliu MIC, Dar important, mai ales intr-o zi atat de speciala. Daca ITI doresti altceva decat in mod obisnuit, atunci Poti opta pentru o manichiura Moderna cu aplicatii sau chiar Unghii artificiale. Modelele de Unghii simple pentru Mireasa pot fi realizate PE unghia naturala cu Oja Clasica sau semipermanenta, pentru a nu avea surprise neplacute, Dar in acelasi timp se pot aplica si cu gel, modelul fiind la fel de simplu si aspectul acelasi, de unghie naturala.